ΠΡΟΦΙΛ

Τα ταπητοκαθαριστήρια « ο Φίλιππος » στην Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκαν το 1975 από τον Πέτρο Συκομάνη.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στην τεχνολογία για τα πλυντήρια ταπήτων, και με σύμμαχο πάντα το μεράκι , τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε ο Γιός Φίλιππος Συκομάνης.

Το ταπητοκαθαριστήριο  Θεσσαλονίκης « ο Φίλιππος » είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά επί μονίμου βάσεως  προσφέροντας  μοναδικές υπηρεσίες.

Για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε το 2004 την νέα ιδιόκτητη υπερσύγχρονη μονάδα των 1200τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, έχοντας την δυνατότητα μέγιστης προσφοράς, έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τέλεια οργάνωση και η πολύχρονη πείρα των ταπητοκαθαριστηρίων « ο Φίλιππος » είναι εγγύηση για το υγιεινό, αντιμικροβιακό καθαρισμό, τη διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων, τη σωστή συντήρηση και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας, από την παραλαβή μέχρι την παράδοση στο χώρο σας..

 

Στα πλυντήρια ταπήτων μας στη Θεσσαλονίκη, παρέχουμε ολοκληρωμένο καθαρισμό, σε όλους τους τύπους χαλιών:

Ολομέταξα χειροποίητα , Μάλλινα μηχανής, Συνθετικά μηχανής, Χαλί κοκκοφοίνικα, Μεταξωτά σύμμεικτα,  Χειροποίητα μάλλινα, Μοκέτες, Φλοκάτες.

 

 

Λόγοι για να επιλέξετε τα πλυντήρια ταπήτων/ μοκετών/ χαλιών στην Θεσσαλονίκη «ο Φίλιππος» :

 

. Ο καθαρισμός χαλιών, καθαρισμός μοκετών,  γίνεται με εξειδικευμένη μεθοδολογία σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους Τίναγμα-Καθαρισμός-Απολύμανση επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για την προστασία όσο και το βαθύ καθαρισμό και την αναζωογόνηση των χαλιών σας και των μοκετών σας.

. Διατηρούμε την ποιότητα, την εμφάνιση και το χρώμα των χαλιών σας τόσο με το ολοκληρωμένο στέγνωμα στους ειδικά στεγασμένους χώρους μας όσο και με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας αφύγρανσης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τόσο την αποφυγή φθοράς από τις ακτίνες του ήλιου όσο και την απομάκρυνση της υγρασίας.

. Εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας στον ποιοτικό έλεγχο προκειμένου να επιτύχουμε την απομάκρυνση λεκέδων και χνουδιών που έχουν εισχωρήσει στα χαλιά σας.

. Αποθηκεύουμε σε στεγασμένο χώρο και σε ράφια στη σωστή θερμοκρασία και με συστήματα πυρασφάλειας και συναγερμού.

. Στο ταπητοκαθαριαστήριο μας στη Θεσσαλονίκη, συμπεριφερόμαστε στα χαλιά σας σαν να ήταν δικά μας.

. Παραδίδουμε τα χαλιά στο χώρο σας σε ευέλικτο ωράριο.

. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένα υλικά προστασίας (αδιαβροχοποίησης) που προστατεύουν τις μοκέτες και τα χαλιά σας από ρίπους και μικροατυχήματα υγρών.

. Παρέχουμε χρήση οικολογικού προϊόντος καθαρισμού ταπήτων.

. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένα για το βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονα την ασφάλεια των ταπήτων.

. Αφαιρούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα επίμονους λεκέδες και δυσοσμίες που προέρχονται από κατοικίδια, καλλυντικά, φαγητά ακόμα και τους πιο δύσκολους χρωματικούς λεκέδες.

 

πλυντήρια ταπήτων Θεσσαλονίκη, πλυντήρια χαλιών Θεσσαλονίκη

 

Scroll to Top