ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Δευτεροβάθμιος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων είναι τα σαλόνια.

Το ταπητοκαθαριστήριο « ο Φίλιππος» στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία απορρύπανσης αναλαμβάνει να καθαρίσει κάθε υφασμάτινο σαλόνι από λεκέδες, προσφέροντας έτσι υγιεινό και σε βάθος βιολογικό καθαρισμό , ελάττωση του μικροβιακού φορτίου από τα περιττώματα των ακάρεων και αναζωογόνηση χρωμάτων.

Οι εργασίες υλοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να προκαλούν αναστάτωση στο χώρο. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελούν θεμέλια για την προσφορά των υπηρεσιών μας υψηλής ποιότητας με βασικό μας στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

 

ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

Έλεγχος

Στα πλυντήρια χαλιών« ο Φίλιππος » πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία καθαρισμού γίνετε ένας προσεκτικός έλεγχος του σαλονιού από ένα έμπειρο συνεργάτη μας για να προσδιορίσει το είδος, την ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες, έτσι ώστε να προσδιορίσουμε την μέθοδο καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναρρόφηση
Ένα από τα ποιό σημαντικά βήματα του καθαρισμού είναι η αφαίρεση σκόνης και άλλων ρύπων με την μέθοδο της αναρρόφησης όλων των επιφανειών.

Πλύσιμο
Η διαδικασία αποτελείται από 2 στάδια. Στην αρχή γίνετε προ-ψεκασμός και μετά κανονική πλύση με φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Στο τέλος, στέγνωμα της επφάνειας με απαγωγή της υγρασίας μέχρι και 95%.

Τελικός έλεγχος
Με την ολοκλήρωση της εργασίας καθαρισμού κάνετε τον τελικό έλεγχο για να δείτε και εσείς το αποτέλεσμα του καθαρισμού και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού του σαλονιού σας καλά θα είναι να μην χρησιμοποιηθούν για κάποιες ώρες (συνιστάτε 6 ώρες) τα κομμάτια που καθαρίστηκαν.

 

 

Scroll to Top